Carucioare de copii

(0)Item(s)0,00 Lei

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de retur

Clientii care achizitioneaza produse prin intermediul site-ului Carucioaredecopii.ro au posibilitatea de a le returna, respectand urmatoarele conditii:

  • Produsele trebuie returnate in cel mult 14 zile de la primirea coletului;

  • Produsele trebuie sa fie insotite de ambalajul original si sa nu prezinte urme vizibile de uzura;

  • Produsele sunt acceptate numai daca au toate etichetele si documentele aferente;

  • Clientul este cel care suporta costurile de transport ale returului;

  • Produsele personalizate nu pot fi returnate;

  • Produsele deteriorate sau cu urme vizibile de uzura sunt refuzate, iar plata transportului tur-retur revine clientului.

Daca intetionati sa returnati produsele achizitionate prin intermediul site-ului nostru, ne puteti contacta telefonic la 0760-317-679 sau la adresa de e-mail contact@carucioaredecopii.ro

Reprezentantii nostri vor stabili toate detaliile legate de procesul de returnare.

Banii vor fi returnati clientului in termen de cel mult 10 zile de la primirea produsului. Acestia vor fi depusi intr-un cont bancar personal furnizat de cumparator.

Potrivit legislatiei in vigoare, persoanele fizice au dreptul de a returna produsele achizitionate in termen de 14 zile, fara sa prezinte vreun motiv.

Cele prezentate anterior se traduc in termeni legali astfel:

Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii:

 

  • *ARTICOLUL 9 "Dreptul de retragere

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

  • *ARTICOLUL 14 "Obligatiile consumatorului in cazul retragerii

 (2) Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator.

In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul carora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul incheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin posta.

  • (3) Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere.

Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h)."

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris societatea SC Trieste Product Impex SRL ce administreaza siteul www.carucioaredecopii.ro,  ca doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Legislatia in vigoare este disponibila integral pe site-ul ANPC

Noi va stam la dispozitie cu informatii suplimentare privind returnarea produselor la numerele de telefon: 0760-317-679 // 0723-666-005 si la adresa de e-mail: contact@carucioaredecopii.ro