Carucioare de copii

(0)Item(s)0,00 Lei

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre noi

CarucioareDeCopii.ro este un magazin online ce ofera produse si accesorii moderne, adaptate etapelor de dezvoltare a bebelusilor, precum si cerintelor viitorilor parinti.

In spatele magazinul online se afla Trieste Product  Impex, companie activa  pe piata din Romania din 2005.

In tot acest timp, firma noastra a promovat si comercializat o serie de modele si tehnologii inovatoare, menite sa respecte toate standardele de siguranta si calitate din domeniul puericulturii.

Datorita experientei de peste un deceniu, compania se bucura in prezent de aprecierea si fidelitatea clientilor satisfacuti de produsele achizitionate.

Oferta magazinului online consta in:

  • Carucioare copii (carucioare 3 in 1, carucioare 2 in 1, carucioare sport si carucioare gemeni);
  • Scaune auto copii ( scaun auto 0-18 kg, scaun auto 9-36 kg, scaun auto isofix, scoica auto 0-13 kg);
  • Mobilier  camera copii (patuturi copii lemn sau pliabile, saltele);
  • Scaune masa copii;
  • Jucarii copii;
  • Diverse alte produse si accesorii.

Prezenti la targuri si expozitii

Cei interesati  pot vedea si testa produsele oferite atat in magazinul de prezentare al companiei, cat si la numeroase targuri si expozitii de profil organizate lunar. Astfel, clientii pot contribui la perfectionarea si crearea unor colectii si modele noi.

Articolele sunt proiectate pentru a indelplini cele mai exigente cerinte estetice si functionale. De asemenea, unul dintre obiectivele companiei este identificarea produselor inovatoare, care sa tina pasul cu stilul de viata al clientilor, dar si cu bugetul acestora.

Livrare in toata tara

Pentru comenzi online, transportul este gratuit daca valoarea produselor depaseste suma de 400 RON, indiferent de locatie sau greutatea coletului. Pentru comenzile sub 400 de RON se percepe o taxa unica de 19 RON.

Ce inseamna CarucioaredeCopii.ro in cifre?

  • 5000 produse disponibile;
  • 90% clienti multumiti
  • 10 modele exclusive in Romania

Deviza companiei: Dorintele parintilor sunt valorile noastre

Ne inspiram din lumea magica a bebelusilor pentru a imbina dragostea si grija cu tehnologia si noutatea. Astfel, ne asiguram ca micutul tau va creste frumos, dar mai ales in deplina siguranta si confort.