Carucioare de copii

(0)Item(s)0,00 Lei

Nu aveți nici un produs în coș.

Sisteme complete de transport pentru bebelusi – Carucioare 3 in 1 ieftine

Daca esti pentru prima data parinte, ai putea crede ca toate carucioarele pentru copii sunt la fel, diferenta constand in pret, design si culoare. Te ajutam sa descoperi diversitatea acestora si cum sunt acestea create sau cum fiecare an aduce noi accesorii si beneficii in materie de carucioare copii 3 in 1.(citeste mai mult)

Ce inseamna un carut 3 in 1?


Ai rasfoit paginile virtuale ale magazinului specializat in distributia de carucioare copii si ai constatat ca exista modele tip umbrela, modele sport, modele 2 in 1 si chiar modele 3 in 1. Carucioarele cu dotari full includ caruciorul sport – cadrul metalic si partea textile pentru transportul clasic al copilului, landoul si scaunul auto. Flexibilitatea operarii acestei categorii de carucioare 3 in 1 asigura rapiditatea miscarii si desfasurarii optime a activitatilor zilnice atat de necesare unui parinte cu program incarcat.

Cum stii care tip de carucior pentru bebelusi este adecvat?

Dincolo de preferintele personale in ceea ce priveste culoare si designul, un carucior bebe se alege in primul rand in functie de cerintele zilnice si periodice de utilizare. Exista parinti extrem de activi, care practica diferite activitati sportive de intretinere si care vor opta pentru un carucior de jogging, proiectat sa sustina aceasta activitate, in conditii de maxima siguranta pentru copil. Carucioarele sport sunt disponibile intr-o varietate de modele, culori – pentru gemeni sau clasice – si sunt recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta manevrabilitatii chiar si pe cele mai dificile tipuri de teren.

Modelele sport vor fi regasite frecvent in categoria carucioare copii 3 in 1, deoarece acestea sunt proiectate spre a fi utilizate ca sisteme complete de transport, fiindu-le atribuite caracteristici unice precum roti rezistente, cadre metalice rezistente, in versiune pliabila, spatar rabatabil, manere reglabile, si alte accesorii extrem de utile pentru plimbarile zilnice: geanta mamici, cos cumparaturi, huse pentru protectie ploaie si insecte.

Avantajele achizitionarii unui carucior 3 in 1

Categoria carucioare 3 in 1 prezinta avantajul de a acoperi exigentele de utilizare pentru toate tipurile de persoane devenite parinti si care sunt interesate de achizitionarea produselor de top pentru bebelusii lor, cu investitii avantajoase si beneficii de confort, rezistenta si siguranta operarii. Momentul in care incepi sa analizezi si sa cercetezi optiunile existente pe piata te poate ajuta sau incurca. Cel mai util este sa schitezi inca dinainte cateva aspecte, criterii sau caracteristici fara de care nu vizualizezi acest echipament.

Design/culoare

Nu reprezinta cel mai important criteriu, mai ales pentru cel mic, insa poate ai o culoare preferata sau una cu care nu rezonezi deloc. Ai grija sa treci pe lista cateva culori sau combinatii de culori preferate, dar si pe cele pe care le excluzi din cautarile tale.

Bugetul de care dispui

Suntem de parere ca cei mici merita cele mai performante articole si produse pentru cresterea sanatoasa, insa suntem convinsi ca stii sa echilibrezi mai bine decat oricine balanta dintre investitie si utilitate. Mentioneaza la inceputul cautarilor o limita a sumei pe care esti dispus sa o investesti, urmand sa revezi acest punct odata ce incepi cautarile si ai confirmarea reala a preturilor practicate.

Locul unde traiesti si frecventa transportului cu masina

La casa, la apartament, intr-o zona rurala sau urbana mai mica sau intr-un oras mare? Locul in care traiesti influenteaza mult alegerea carutului pentru bebelusi. In cazul in care locuiesti la bloc, la ultimul etaj, este preferabil sa iei in considerare faptul ca va trebui sa cobori si sa urci zilnic caruciorul.

Daca obisnuiesti sa mergi zilnic cu masina, atunci scaunul auto nu trebuie sa lipseasca, si in acest caz, iti recomandam ca pe langa scaunul inclus intr-un carut 3 in 1, sa iei in considerare si achizitionarea unui model de scaun auto cu isofix, care sa fie montat in permanenta in autovehivul.

Product was successfully added to your shopping cart.

Carucioare 3 in 1

Carucioare 3 in 1

Setare Direcție Ascendentă

Articolele de la 1 la 21 dintr-un total de 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Articolele de la 1 la 21 dintr-un total de 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Despre Carucioare de copii

CarucioareDeCopii.ro este un magazin online ce ofera produse si accesorii moderne, adaptate etapelor de dezvoltare a bebelusilor, precum si cerintelor viitorilor parinti. In spatele magazinul online se afla Trieste Product Impex, companie activa pe piata din Romania din 2005. In tot acest timp, firma noastra a promovat si comercializat o serie de modele si tehnologii inovatoare, menite sa respecte toate standardele de siguranta si calitate din domeniul puericulturii. Datorita experientei de peste un deceniu, compania se bucura in prezent de aprecierea si fidelitatea clientilor satisfacuti de produsele achizitionate.