Carucioare de copii

(0)Item(s)0,00 Lei

Nu aveți nici un produs în coș.

Iti asiguram o gama variata de patuturi copii lemn ieftine pentru decoruri vesele si de efect

Aranjarea camerei copilului este un proces placut, care te pregateste pentru intampinarea intr-un cadru sigur si armonios a celui mic. Nicio camera pentru bebelusi nu este completa pana nu achizitionezi si un patut bebe care sa completeze decorul de poveste pe care iti doresti sa il sa il creezi. (citeste mai mult)

Peste 100 de modele de patuturi bebelusi atractive si practice!

Ne-am hotarat sa te surprindem cu diversitatea modelelor prezentate in catalogul nostru online Carucioaredecopii.ro. De la modele clasice, din lemn natur, la cele la care este adaugat un strop de culoare si pana la modele cu desene sau cele vintage, te asiguram ca vei gasi patutul si salteaua potrivite pentru somnul dulce al celor mici.

De ce iti recomandam modelele confectionate din lemn si care sunt celelalte elemente pentru crearea unui spatiu de dormit sanatos? Suntem alaturi de toti parintii care cauta raspunsuri clare si produse confectionate din cele mai calitative materii prime.

De ce patut bebe lemn?

Somnul bebelusului este extrem de important pentru dezvoltarea sa armonioasa si pentru acest lucru, alegerea unui pat pentru bebelus reprezinta o decizie importanta. Lemnul este unul dintre cele mai utilizate materiale pentru confectionarea pieselor de mobilier pentru copii, permitand vopsirea simpla sau cu desene, incadrandu-se in acelasi timp in orice decor.

Optati pentru un model cu sertar inclus si veti obtine un spatiu de depozitare suplimentar, fara a ocupa restul camerei.

Daca doresti o alta varianta de paturi copii, Carucioaredecopii.ro iti pune la dispozitie si o multitudine de variante de patuturi bebelusi pliabile, colorate, practice si usor de manevrat.

Care este tipul de saltea potrivita mentinerii starii de sanatate a micutului?

Suntem la curent cu cele mai noi inovatii in materie de articole utile si piese de mobilier pentru decorarea camerelor bebelusilor, asa ca ne intereseaza si cele mai sanatoase variante pentru accesoriile care completeaza un patut de bebelus.

Pe piata de profil exista o varietate de saltele bebelusi confectionate din diferite materiale, insa noi le comercializam pe cele mai benefice sanatatii celor mici: saltele fibra de cocos integral, saltele cocos multistrat sau saltele cu burete din cocos. Beneficiile acestor saltele potrivite pentru orice patut bebe lemn selectat:

Fibra de cocos este un material 100% natural si garanteaza pozitionarea optima a coloanei vertebrale a bebelusilor.
Aceste saltele sunt permeabile, permitand ventilatia si aerisirea, rezultand intr-un mediu sanatos pentru odihna si joaca micutului.
Saltelele din cocos (burete, fibra integrala sau multistrat) sunt rezistente si prezinta fermitate, chiar si dupa o perioada lunga de utilizare.
Preturile sunt accesibile si convenabile pentru beneficiile generate.

Care este lenjeria adecvata pielii sensibile a bebelusilor?

Ca si in cazul saltelei, articolele de imbracaminte si cele de lenjerie trebuie sa fie cele din materiale naturale 100%, cel mai popular si accesibil fiind bumbacul. Pielea celor mici este delicata si necesita ingrijirea corespunzatoare, iar lenjeria care imbraca salteaua patutului trebuie sa asigure confortul somnului si protectia pielii si a cailor respiratorii.

Carucioaredecopii.ro - Paturi copii in diverse culori

Fetita sau baiat? Nu conteaza, pentru ca aici vei gasi absolut toate culorile si chiar nuante diferite, usor de integrat in decorul vizualizat pentru camera bebelusului. Iti asiguram un stoc considerabil in mod constant, adaugand catalogului ultimele aparitii, pentru ca tu sa ai de unde alege modelul potrivit. Cum achizitionarea unui patut bebe necesita o perioada de cercetare, poti profita de timpul ramas pana la nasterea micutului si verifica care articole sunt la reducere in magazinul online sau expuse in Showroom-ul din Bucuresti.


Cu noi, cumparaturile devin o experienta placuta si accesibila! Contacteaza unul dintre specialistii magazinului pentru detalii suplimentare si alte intrebari cu privire la produsele comercializate.

Product was successfully added to your shopping cart.

Patuturi copii lemn

Patuturi copii lemn

Setare Direcție Ascendentă

7 Articol(e)

Setare Direcție Ascendentă

7 Articol(e)

Despre Carucioare de copii

CarucioareDeCopii.ro este un magazin online ce ofera produse si accesorii moderne, adaptate etapelor de dezvoltare a bebelusilor, precum si cerintelor viitorilor parinti. In spatele magazinul online se afla Trieste Product Impex, companie activa pe piata din Romania din 2005. In tot acest timp, firma noastra a promovat si comercializat o serie de modele si tehnologii inovatoare, menite sa respecte toate standardele de siguranta si calitate din domeniul puericulturii. Datorita experientei de peste un deceniu, compania se bucura in prezent de aprecierea si fidelitatea clientilor satisfacuti de produsele achizitionate.